Termex on erinomainen lisälämmöneriste

Tilaa maksuton arviointi!

Täytä lomake

Termex-Osamaksu - Maksa säästöllä!

Lisätietoa

Katso videot lisäeristäjän Termex-eristysratkaisuista:

Termex-selluvilla-lisäeristys

Termex-lisäeristys

Lisäeristys on parasta mitä talollesi voi tapahtua

Monessa suomalaisessa omakotitalossa on yläpohjan lisälämmöneristys nopein, helpoin ja edullisin tapa parantaa rakennuksen energiatehokkuutta.

Energian säästö on fiksu tapa varautua energian hinnan nousuun tulevaisuudessa. Lisäeristys maksaa usein itsensä takaisin saatuna energian säästönä 3–5 vuodessa energian nykyhinnoilla. Ympäristökin voi paremmin, kun kasvihuonepäästöt ilmakehään pienenevät. Tiesitkö, että lisäeristys parantaa myös asumisviihtyisyyttä? Vetoisuus vähenee talvella ja huoneet pysyvät pitempään viileinä kesähelteillä.

Puhallettava Termex-Selluvilla on erinomainen lisälämmöneriste. Usein se sopii suoraan purun sekä mineraalivillaeristeiden päälle asennettavaksi.

Koulutettu Lisäeristysasiantuntijamme arvioi yläpohjasi lämmöneristystarpeen veloituksetta. Ammattitaitoinen asennuspalvelumme hoitaa itse eristystyön täsmällisesti ja tarkasti. ”Avaimet käteen” -periaatteella toimiva Termex-lisäeristyspalvelu on riskitön valinta energiatehokkuuden ja paremman asumisviihtyisyyden puolesta.

 

Termex-selluvillalla on VTT-sertifikaatti.

 

Lisäeristäminen on nyt helpompaa kuin koskaan -
katso video: TERMEX PUHALLUSKEIKKA